Calculator
Apeleaza-te la noi
Apeleaza-te la noi

Întroduceți numărul de telefon și noi voi lua măsuri

(022) 24 52 93
Ne contactați ușor!
Tel.:
(022) 24 52 93
Mob.:
0 69-330-900
Fax:
(022) 24-52-68
or. Chișinău, str. Pușkin 45 servalux@servalux.md

16.02.2018

porti-rulante-de-la-liderul-pietei-de-la-380-euro

Porți rulante de la liderul pieței – de la 380 Еuro!

Alegeți cel mai bun produs de la compania cu o experiență de activitate de 20 de ani! Astăzi compania Servalux Vă oferă porțile rulante Aluprof SA

de la 380 Euro!

Porțile companiei poloneze Aluprof SA – un produs cel mai bun existent astăzi pe piață. Cumpărând producția acestui producător puteți fi siguri de calitatea și perfectțiunea acesteia.

Porțile rulante de la Aluprof SA se deosebesc prin:

- Funcționalitate și dimensiuni compacte, posibilitate de a fi instalate atât la obiecte care sunt în curs de construire, cât și la obiecte existente

- Izolare bună termică și fonică a profilului.

- Securitate – profilul roletelor de garaj este rezistent la acțiuni mecanice. Porțile sunt protejate contra efracției.

- Aspect estetic pentru mai mulți ani, grație vopsirii speciale. Profilul РА 77 este protejat de la uzură, acțiuni mecanice și atmosferice. Este de asemenea foarte simplu în îngrijire.

- Confort în deservire, grație utilizării motoarelor fabricate de liderii mondiali în producere – Somfy GmbH și ASA Mingardi și operării la distanță.

Porțile de garaj și de intrare sunt cumpărate pentru a fi folosite mulți ani la rând. Noi vă incurajăm să nu riscați și să apelați doar către serviciile companiilor, care vor fi în stare să asigure un nivel fiabil de deservire de garanție și post-garanție.