Calculator
Apeleaza-te la noi
Apeleaza-te la noi

Întroduceți numărul de telefon și noi voi lua măsuri

(022) 24 52 93
Ne contactați ușor!
Tel.:
(022) 24 52 93
Mob.:
0 69-330-900
Fax:
(022) 24-52-68
or. Chișinău, str. Pușkin 45 servalux@servalux.md

Referințe ale clienților

Tot mai multe persoane ne încredințează rezolvarea problemelor lor. Doar deviza noastră este – Alegere în folosul calității! Noi am făcut Alegerea noastră, acum e rândul Dumneavoastră. Alegând compania Servalux, puteți fi siguri că rezultatul va depăși orice așteptări. Alegeți calitatea! Noi am făcut Alegerea noastră, este rândul Dumneavoastră să Аlegeți Alegând compania Servalux, puteți fi siguri că rezultatul va depăși orice așteptări.
 • Sunt clientul companiei Servalux nu pentru prima dată și timp de mai mulți ani. Nu m-am dezamăgit niciodată. Lucrătorii dau consultații corecte, lucrează calitativ și rapid. Și calitatea producției vorbește de la sine.

  Victor Burdin
 • Am comandat la Servalux niște porți și rolete pentru casa mea 7 ani în urmă. Firma Servalux periodic face controlul de întreținere și totul funcționează perfect.

  Pavel Sapojnic
 • Însărcinându-mă cu instalarea porților pentru garaj, am studiat toate ofertele existente pe piață. Am vizitat mai multe oficii. Din toate cele văzute compania Servalux chiar inspiră încredere. Nu am regretat că am ales această companie.

  Adrian Babii
 • Lucrăm cu compania Servalux timp de mai mulți ani. Aș dori să menționez profesionalismul lucrătorilor și bineînțeles calitatea producției.

  Ecaterina Sîrbu
 • În alegerea furnizorului noi ne-am axat, în primul rând, pe calitatea producției și service. Și nu am greșit. Producția firmei Servalux este, probabil, actualmente cea mai bună pe piață. Este important că compania oferă un adevărat service de garanție și post-garanție, și orice probleme legate de avarie și întreținere sunt rezolvate foarte rapid.

  Sergiu Popa