Calculator
Apeleaza-te la noi
Apeleaza-te la noi

Întroduceți numărul de telefon și noi voi lua măsuri

(022) 24 52 93
Ne contactați ușor!
Tel.:
(022) 24 52 93
Mob.:
0 69-330-900
Fax:
(022) 24-52-68
or. Chișinău, str. Pușkin 45 servalux@servalux.md

 • hormann-germanija

  Concernul german Hörmann GMBH – liderul european în confecționarea porților de garaje și industriale, ușilor, electromotoarelor și sistemelor de încărcare. Inovațiile, calitatea garantată și orienatarea către necesitățile clienților sunt prioritățile companiei Hörmann.

  Compania a fost fondată mai mult de 80 de ani în urmă și pînă în prezent a confecționat mai mult de 15 milioane de porți. Rețeaua companiei numără 26 de uzine în diferite țări ale lumii, peste 100 de reprezentanți în 40 de țări și parteneri comerciali în alte 50 de state.

 • aluprof-pol-sha

  Compania din Polonia Aluprof SA este unul din cei mai importanți producători europeni, specializat în confecționarea sistemelor din aluminiu pentru construcție. Grație multiplelor calități, fiabilității și prețurilor concurente, sistemele de rolete și porți de la Aluprof sunt apreciate de arhitectori, companii de construcție și consumatori finali, toate acestea sporind la lărgirea continuă a cercului de clienți și la creșterea distribuției.

 • somfy-germanija

  Grupul de Companii Somfy, creat în anul 1969, este liderul mondial în confecționarea electromotoarelor și a sistemelor automate de acționare.

  Multiple încercări în condiții extreme și standardele înalte garantează calitatea excelentă si siguranța maximă a producției Somfy. Implementarea ideilor noi și rețeaua largă de parteneri (53 filiale, 19 reprezentați oficiali și 23 de agenții) permit menținerea pozițiilor de lider ani la rând.

 • came-italija

  Came SpA – liderul mondial recunoscut, expus pe piața automaticii pentru porți, bariere, parcări și sisteme de control acces. Este una din cele mai cunoscute mărci în domeniu – mai mult de 80% de consumatori recunosc Came. Grație calității ireproșabile producția Came funcționează sigur și timp indelungat.

  Fondată în anul 1972, în prezent compania dispune de 12 uzine și zeci de agenții în lumea întreagă.

 • bft-italija

  In mai mult de 25 ani de existență, automatica pentru porți de la BFT Srl a devenit sinonimul fiabilității adsolute. Implementarea noilor cercetări și utilizarea materialelor și tehnologiilor moderne permit confecționarea producției de cea mai înaltă calitate, ce corespunde standadelor de calitate europene.

  Producția BFT este reprezentată în mai mult de 120 de țări ale lumii, iar rețeaua de distribuție numără peste 530 de companii.

 • asa-italija

  Fondată în anul 2004, ASA Srl este specializată în sisteme de automatizare. Compania face parte din Somfy Group – liderul mondial în producerea electromotoarelor și sistemelor automate de acționare.

 • geze-germanija

  Geze GMBH, întreprinderea familială din Germania, deja în a 5-a generație produce și comercializează articole de high-tech. În prezent compania este primul inovator și producător mondial în domeniul confecționării sistemelor de geamuri și uși.

  Sistemele de uși Geze sunt fiabile, comode și ergonomice. Aspectul elegant și modern al produselor Geze accentuează stilul clădirii.

 • arquati-italija

  Creată în anul 1960, compania italiană Arquati Srl este liderul recunoscut pe piața sistemelor antisolare.

  Marchizele și copertinele de la Arquati se evidențiază prin designul său elegant, sunt fiabile și simple în exploatare. Diversitatea sistemelor de control face utilizarea lor confortabilă și comodă.

 • solan-germanija

  Compania germană Solan GMBH este unul din cei mai mari furnizori europeni în domeniul jaluzelelor, perdelelor rulante și panourilor japoneze.

  Designul rafinat, calitatea premium și sistemele de control fiabile corespund celor mai mari exigențe.

 • astor-mobili-italija

  Marca italiană Astor Mobili de ani buni se bucură de popularitate mondială drept producător de rang superior. Ușile de interior și pereții despărțitori interiori propuși combină funcționalitatea și designul extraordinar, caracterul practic și fiabilitatea.

  Compania combină stilurile clasic și cel modern, urmând cele mai frumoase tradiții artizanale italiene. Nu este de mirare, că producția Astor Mobile se bucură de atenție binemeritată în multe țări ale lumii deja mai mult de 50 de ani.